1. LÉPÉS: Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Az indítókovászhoz: futtassa fel az élesztő felét 60 g vízben. Keverje össze 60 g sima fehér liszttel. Fedje le fóliával, és pihentesse 2 órán át.
3. LÉPÉS: Futassa fel az élesztő másik felét és a cukrot 280 g vízben. Öntse bele a lisztet és az indítókovászt. Dagassza 3 percig. Adja hozzá a sót. Dagassza 9 percig.
4. LÉPÉS: Formázzon a tésztából egy golyót. Szórja meg a tál alját liszttel. Tegye a tésztagolyót a tálba, és hagyja kelni 2 órán át.
5. LÉPÉS: Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 40 percre.
6. LÉPÉS: Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.