100 g magas zsírtartalmú eidami/ laktózmentes sajt
6 fő részére:
6 db csontos sertéskaraj
300 g hagyma
900 g burgonya
1½ teáskanál őrölt kömény
só
bors
450 ml 33%-os tejszín/ növényi eredetű
70 g vaj/ olaj
150 g magas zsírtartalmú eidami/ laktózmentes sajt
Kapcsolja be az edényt kézi üzemmódban a barnítás funkcióra és hagyja felmelegedni.
Sózza és borsozza a sertésszeleteket. Olvasszon vajat az edényben és pirítsa meg rajta a hús mindkét oldalát.
Ezután vegye ki, és az apróra vágott hagymát és köményt tegye az edénybe. Pirítsa aranybarnára majd ezeket is vegye ki. Kapcsolja ki a barnítás funkciót.
Szeletelje fel a burgonyát, keverjen hozzá sót és tejszínt majd tegye a felét az edénybe.
Helyezze a húst a burgonyára, fedje be hagymával és a burgonya másik felével.
Locsolja meg tejszínnel és szórja meg sajttal.
Az összetevők programja közül, válassza ki a hús programot, adja meg a tömeget és kapcsolja be az utasításoknak megfelelően 50 percre.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.