• Ebéd
  • 26.5.2020

Tejszínes sertéskaraj - Cook4Me+ recept

1170_570_70__exact__a8680c996c0e6dde625434c61b361d55.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
30 perc
Főzési idő
Főzési idő
50 perc

Összetevők

2 fő részére:

  • 2 db csontos sertéskaraj
  • 100 g hagyma
  • 300 g burgonya
  • ½ teáskanál őrölt kömény
  • bors
  • 150 ml 33%-os tejszín/ növényi eredetű
  • 30 g vaj/ olaj
  • 50 g magas zsírtartalmú eidami/ laktózmentes sajt

4 fő részére:

  • 4 db csontos sertéskaraj
  • 200 g hagyma
  • 600 g burgonya
  • 1 teáskanál őrölt kömény
  • bors
  • 300 ml 33%-os tejszín/ növényi eredetű
  • 50 g vaj/ olaj
  • 100 g magas zsírtartalmú eidami/ laktózmentes sajt

6 fő részére:

  • 6 db csontos sertéskaraj
  • 300 g hagyma
  • 900 g burgonya
  • 1½ teáskanál őrölt kömény
  • bors
  • 450 ml 33%-os tejszín/ növényi eredetű
  • 70 g vaj/ olaj
  • 150 g magas zsírtartalmú eidami/ laktózmentes sajt

  1. Kapcsolja be az edényt kézi üzemmódban a barnítás funkcióra és hagyja felmelegedni. 
  2. Sózza és borsozza a sertésszeleteket. Olvasszon vajat az edényben és pirítsa meg rajta a hús mindkét oldalát. 
  3. Ezután vegye ki, és az apróra vágott hagymát és köményt tegye az edénybe. Pirítsa aranybarnára majd ezeket is vegye ki. Kapcsolja ki a barnítás funkciót. 
  4. Szeletelje fel a burgonyát, keverjen hozzá sót és tejszínt majd tegye a felét az edénybe. 
  5. Helyezze a húst a burgonyára, fedje be hagymával és a burgonya másik felével. 
  6. Locsolja meg tejszínnel és szórja meg sajttal. 
  7. Az összetevők programja közül, válassza ki a hús programot, adja meg a tömeget és kapcsolja be az utasításoknak megfelelően 50 percre.

Ajánlott termékek


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent