• Ebéd
  • 17.3.2022

Tejszínes gnocchi carbonara - Havas Dóra és a kis séfek

Tejszínes gnocchi carbonara.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
5 perc
Főzési idő
Főzési idő
3 perc

Összetevők

  • 300 g gnocchi
  • 5 szelet pancetta, darabolva (vagy bacon/füstölt szalonna)
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 tojássárgája a szószhoz
  • 30 g reszelt parmezán vagy pecorino
  • 150 ml sózatlan zöldség alaplé
  • 50 g tejföl
  • Bors

Készítse elő a hozzávalókat.

Tegye félre a sajt harmadát. Egy tálban keverje össze a tojássárgákat, a maradék sajtot és az alaplé ötödét. Töltsön olajat a serpenyőbe.

Pirítsa meg a pancettát.

Adja hozzá a tejszínt, az alaplevet és a gnocchit. Borsozza, keverje meg.

Főzési idő: 3 perc

Adja hozzá a tojássárgás/sajtos keveréket. Keverje, amíg megsűrűsödik, majd tálalja.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent