• Ebéd
  • 15.4.2025

Tavaszi fűszernövényes grillezett báránysült - az Optigrill Elite XL-hez készült recept

Jarní jehněčí grilované na bylinkách.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
7 perc

Összetevők

  • 4 szelet báránycomb (egyenként 250 g)
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 4 evőkanál apróra vágott friss kakukkfű
  • 4 evőkanál apróra vágott friss rozmaring
  • 4 evőkanál apróra vágott friss menta
  • 2 gerezd fokhagyma, felaprítva
  • 1 evőkanál sóvirág

1. LÉPÉS: Egy tálban keverjük össze az összes hozzávalót a pác elkészítéséhez. Minden hússzeletet vonjunk be, és 2 órán át a hűtőszekrényben pácoljuk.

2. LÉPÉS: Csukjuk le a grillt, és kapcsoljuk be. A Kézi program automatikusan kiválasztásra kerül. Válasszuk ki a Vörös színbeállítást az M gombbal, majd nyomjuk meg az OK gombot. Ha előmelegítettük, tegyük a hússzeleteket a grillbe, és süssük 7 percig.

3. LÉPÉS: Azonnal tálaljuk.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent