1.
Készítse el az előfőzött tésztát úgy, hogy a gép táljába helyezi az élesztőt, a langyos tejet, a cukrot és a lisztet, majd megnyomja a „Start” gombot. Az előfőzött tésztának sűrű állagúnak kell lennie.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 30 mp
2.
Fedje le, és meleg helyen hagyja kelni kb. 30 percig, amíg a térfogata megduplázódik.
3.
Az előző keveréket tartalmazó gép táljában adja hozzá a lisztet, tejet és sót a starterhez, majd nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 6 perc
4.
Végül adja hozzá a gép táljában lévő készítményhez a megpuhított vajat, és nyomja meg a „Start” gombot.
Rögzítés: Tésztakampó
V2 sebesség 2 perc
5.
Azonnal fedje le a tésztát/tálat fóliával, és hagyja meleg helyen 1 órán át kelni.
6.
Zsírozza ki a sütőformát, és bélelje ki a tésztával.
7.
A hagymát hámozza meg, kockázza fel, és a vajban egy serpenyőben pirítsa áttetszőre. Ezután keverje bele a lisztbe.
8.
A gép megtisztított táljába adja a tojásokat a tejszínnel együtt, és nyomja meg a „Start” gombot. Ízesítse sóval, és kenje a tésztára.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 mp
9.
A párolt hagymát és a szalonnát is terítse a tésztára, és díszítse vajpehellyel.
10.
Melegítse elő a sütőt 200 fokra felső/alsó hőfokon.
11.
Süsse a tortát kb. 35-45 percig.
Ajánlott termékek