1. LÉPÉS: Egy kis késsel távolítsa el a zöld spárga „pikkelyeit”. Vágja le az alját, hogy a legkeményebb részt eltávolítsa.
2. LÉPÉS: Melegítsen fel egy nagy Ingenio serpenyőt magas hőfokon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Öntse rá az olívaolaj kétharmadát, adja hozzá a spárgát, és sózza meg. Süsse a spárgát 3 percig, rendszeresen megforgatva.
3. LÉPÉS: Adja hozzá a zöldséglevest, fedje le, és csökkentse a hőfokot. Hagyja főlni 4 percen át. A főzési idő a spárga méretétől függően változhat. Egy kés hegyével ellenőrizze, hogy megfőtt-e, illetve hogy mennyire kemény. Főttnek, illetve még egy kissé ropogósnak kell lennie.
4. LÉPÉS: Melegítse elő a grillsütőt 210°C-ra.
5. LÉPÉS: Egy nagy tálban keverje össze a zsemlemorzsát, a parmezánt, a maradék olívaolajat és az oregánót. Ízesítse sóval és borssal.
6. LÉPÉS: Szórja meg a zsemlemorzsával a spárgát. Tegye a serpenyőt a sütőbe, majd vegye le az Ingenio fogantyút. A sütőtől függően 3-4 percig hagyja pirulni.
7. LÉPÉS: Azonnal tálalhatja. Jó étvágyat kívánunk.