1. LÉPÉS: Egy nagy tálban keverjen össze 2 evőkanál olívaolajat, a citromlevet, a zúzott fokhagymát és az oregánót. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezze. Adja a felkockázott húst a páchoz, és forgassa össze, hogy jól bevonja. Fedje le, és hagyja pácolódni a hűtőben legalább 2 órán át, ideális esetben egy éjszakán át.
2. LÉPÉS: A bepácolt húsdarabokat fűzze fel a beáztatott fanyársakra.
3. LÉPÉS: Melegítsen fel egy 28 cm átmérőjű serpenyőt közepes lángon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Adja hozzá az olajat, és süsse a nyársakat 10 percig, rendszeresen megforgatva. A főzési idő a hús vastagságától és az Ön ízlésétől függően változhat.
4. LÉPÉS: Melegítse át a pitákat egy serpenyőben 2 evőkanál olívaolajjal.
5. LÉPÉS: Tálalja a souvlakit meleg pitában, tzatzikivel, paradicsommal és lilahagymával díszítve. Adjon néhány chipset a kenyérhez. Görög salátával, tzatzikivel és chipsekkel is tálalhatja így még teljesebb ételt kaphat.
Ajánlott termékek