Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Vajazzunk ki, és szórjunk meg liszttel egy sütőformát. Adagoljuk a lisztet, tojást és az élesztőt a keverőlapáttal és a fedéllel felszerelt rozsdamentes acél tálba, majd 2-es fokozaton kezdve, 4-es fokozatig növelve 30 másodperc alatt keverjük össze a hozzávalókat. Adjuk hozzá az olívaolajat és a hideg tejet, majd 2 percen át dolgozzuk öszsze a tésztát. Kapcsoljunk a legalacsonyabb fokozatra, tegyük bele a szárított paradicsomot, a feta sajtot, a (felaprított) zöld olívabogyót és a curry port. Ízesítsük sóval és borssal. Öntsük a keveréket a formába, majd helyezzük a sütőbe, sütőtől függően 45-60 percre. Szúrjuk meg egy késsel, hogy lássuk, megsült-e.
Tipp: a fetát helyettesítsük mozzarellával, és adjunk hozzá kevés aprított bazsalikomlevelet.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.