• Ebéd
  • 26.8.2024

Sertéshús tekercsek - Tefal Cook4Me+ multifunkciós elektromos kukta

Vepřové závitky.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
25 perc

Összetevők

  • 1 db közepes hagyma
  • 1 pirospaprika
  • 4 szelet szalonna
  • 900 g sertéscomb
  • mustár
  • őrölt bors
  • olaj
  • 400 ml víz
  • 2 evőkanál finom liszt a sűrítéshez
  • 70 ml víz

1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. Vágja a hagymát kockákra, a húst 4 szeletre, a paprika felét pedig csíkokra.

2. LÉPÉS: A húst klopfolóval puhítsa meg, sóval és borssal fűszerezze, és mustárral dörzsölje be. Helyezzen minden szeletre egy szelet szalonnát és egy csík paprikát. Csomagolja be és fogpiszkálóval rözgítse.

3. LÉPÉS: Olajban pirítsa meg a kockára vágott hagymát, tegye rá a tekercseket, és hagyja, hogy minden oldalról behúzódjanak. Fűszerezze sóval és borssal. Adja hozzá a kockára vágott paprikát és a maradék kockára vágott szalonnát.

4. LÉPÉS: Fedje le a húst vízzel, és hagyja párolódni.

5. LÉPÉS: Vegye ki a tekercseket a levesből egy tányérra, sűrítse be a levest két evőkanál liszttel, amelyet hagyjon kb. 70 ml vízben elkeverve főni. Ha szükséges, állítsa be a sűrűséget ízlés szerint (adjon hozzá vizet vagy rouxot). Ha a leves besűrűsödött, tegye vissza a tekercseket.

6. LÉPÉS: A kész tekercseket burgonyával vagy rizzsel tálalja.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent