1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. Vágja a hagymát kockákra, a húst 4 szeletre, a paprika felét pedig csíkokra.
2. LÉPÉS: A húst klopfolóval puhítsa meg, sóval és borssal fűszerezze, és mustárral dörzsölje be. Helyezzen minden szeletre egy szelet szalonnát és egy csík paprikát. Csomagolja be és fogpiszkálóval rözgítse.
3. LÉPÉS: Olajban pirítsa meg a kockára vágott hagymát, tegye rá a tekercseket, és hagyja, hogy minden oldalról behúzódjanak. Fűszerezze sóval és borssal. Adja hozzá a kockára vágott paprikát és a maradék kockára vágott szalonnát.
4. LÉPÉS: Fedje le a húst vízzel, és hagyja párolódni.
5. LÉPÉS: Vegye ki a tekercseket a levesből egy tányérra, sűrítse be a levest két evőkanál liszttel, amelyet hagyjon kb. 70 ml vízben elkeverve főni. Ha szükséges, állítsa be a sűrűséget ízlés szerint (adjon hozzá vizet vagy rouxot). Ha a leves besűrűsödött, tegye vissza a tekercseket.
6. LÉPÉS: A kész tekercseket burgonyával vagy rizzsel tálalja.