1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. A hagymát vágja apróra. A húst vágja nagyobb kockákra. A póréhagymát karikázza fel.
2. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Pirítsa a hagymát az olajban, amíg aranybarnára pirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a szalonnát a hagymához, és pirítsa meg. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a húst a fazékba, sózza és borsozza meg, és állandóan kevergetve párolja addig, amíg a hús minden oldalról megpirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
5. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a póréhagymát és a worchester szószt, fedje le vízzel, hogy a víz félig ellepje a húst, és kapcsolja be a kuktát. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
6. LÉPÉS: Röviddel tálalás előtt adjon hozzá egy szelet vajat, és párolja egy kicsit. Ízlés szerint fűszerezze (só, bors, worchester szósz). Tálalja a rizssel.