1. LÉPÉS: Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Futtassa fel a vizet a cukorral és az élesztővel egy tálban. Hagyja állni 5 percig.
3. LÉPÉS: Öntse a lisztet, a víz-élesztő keveréket, 20 g olajat, a fokhagymagerezdeket, a petrezselymet és a sót egy tálba. Dagassza 3 percig.
4. LÉPÉS: A tésztának ragadósnak kell lennie. Fedje le, és hagyja kelni 1 óra 30 percig szobahőmérsékleten.
5. LÉPÉS: Hajtogassa át 8-szor. Készítsen kis, egyenként 45 g-os golyókat. Tegye egy olajozott tálba. Hagyja kelni 1 órán át.
6. LÉPÉS: A golyókat szórja meg a másik fokhagymagerezddel, a parmezánnal, 20 g olajjal és sóval.
7. LÉPÉS: Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 22 percre.
8. LÉPÉS: Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.