
1. LÉPÉS: Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.

2. LÉPÉS: Futtassa fel a vizet a cukorral és az élesztővel egy tálban. Hagyja állni 5 percig.

3. LÉPÉS: Öntse a lisztet, a víz-élesztő keveréket és a sót egy tálba. Gyúrja kézzel 3 percig.

4. LÉPÉS: A tésztának ragadósnak kell lennie. Fedje le, és hagyja kelni 2 órán át szobahőmérsékleten.

5. LÉPÉS: Hajtogassa meg a tésztát 8-szor, majd formázzon belőle golyót. Tegye a labdát a lisztezett tálba. Hagyja kelni 1 órán át.

6. LÉPÉS: Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 35 percre.

7. LÉPÉS: Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.

