1. LÉPÉS: Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Futtassa fel a vizet a cukorral és az élesztővel egy tálban. Hagyja állni 5 percig.
3. LÉPÉS: Öntse a lisztet, a víz-élesztő keveréket és a sót egy tálba. Gyúrja kézzel 3 percig.
4. LÉPÉS: A tésztának ragadósnak kell lennie. Fedje le, és hagyja kelni 2 órán át szobahőmérsékleten.
5. LÉPÉS: Hajtogassa meg a tésztát 8-szor, majd formázzon belőle golyót. Tegye a labdát a lisztezett tálba. Hagyja kelni 1 órán át.
6. LÉPÉS: Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 35 percre.
7. LÉPÉS: Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.