1. LÉPÉS: Az őrölt mandulát, a cukrot és a lisztet öntse az Ultrablade késes keverőtálba. Aprítsa össze, amíg finom port nem kap. Ismételje meg a műveletet, ha az első alkalommal nem fért bele az összes hozzávaló. Tegye félre.
2. LÉPÉS: Öntse a tojásfehérjét és a citromot a keverőtálba, és habverővel keverje el. Nyomja meg a „Start” gombot. Keverés közben adja hozzá a cukrot.
Rögzítés: Flex habverő
V8 sebesség 1 perc
V8 sebesség 2 perc
3. LÉPÉS: Melegítse elő a sütőt 100°C-ra.
4. LÉPÉS: Öntse a por állagú keveréket és az ételfestéket a keményre vert tojásfehérjéhez, és keverje össze egy spatulával.
5. LÉPÉS: Használjon egy 10 mm-es fúvókával ellátott kinyomózacskót. Óvatosan formázza meg a szíveket egy sütőpapírral bélelt tepsire vagy szilikon sütőlemezre.
6. LÉPÉS: Süsse 18 percig, majd kapcsolja fel a sütőt 120°C-ra, és süsse további 18 percig. A macaronoknak száraz tapintásúnak kell lenniük. Szükség esetén süsse őket tovább.
7. LÉPÉS: Hagyja kihűlni, mielőtt kivesszi a macaronokat.
8. LÉPÉS: Forralja fel a málnalekvárt és az agar-agart egy lábasban, alacsony lángon 1 percig. Hagyja kihűlni, majd adja hozzá a rózsavizet. Öntse egy tepsire, és hagyja kihűlni.
9. LÉPÉS: Tálalás előtt egy teáskanállal díszítse a macaronokat.
Ajánlott termékek