1. LÉPÉS: Tekerjük ki a leveles tésztát, és vágjuk le a lekerekített oldalát, hogy négyzet alakú legyen.
2. LÉPÉS: A tészta felére kenjük rá a besamel mártás felét.
3. LÉPÉS: A hozzávalókat a következő sorrendben rétegezzük a besamelre: 2 szelet ementáli sajt, 1 szelet sonka, 2 szelet ementáli, 1 szelet sonka és végül az utolsó 2 szelet ementáli.
4. LÉPÉS: Fejezzük be a rétegezést a maradék besamel mártással.
5. LÉPÉS: A tészta széleit kenjük meg tojással (tojás és tej/víz keverékével), majd hajtsuk össze a tésztát, hogy lezárjuk a puffancsot.
6. LÉPÉS: Jól zárjuk le, majd vágjuk le a felesleges tésztát és sütőpapírt.
7. LÉPÉS: Kenjük meg tojással és tejjel vagy vízzel, majd egy késsel gyűrjük fel a tésztát, hogy így díszítsük ki.
8. LÉPÉS: Tegyük be a puffancsokat a készülékbe és indítsuk el a sütési folyamatot.
9. LÉPÉS: Fordítsuk meg a zacskót, és távolítsuk el a sütőpapírt. Indítsuk el a sütési folyamatot.
10. LÉPÉS: A puffancsok azonnal fogyaszthatók.