1. LÉPÉS: Kezdje a szirup előkészítésével, hogy legyen ideje kihűlni. Keverje össze a vizet és a cukrot egy lábasban. Adja hozzá a citromhéjat, a fahéjat és a mézet. Forralja fel, majd csökkentse a hőfokot, és főzze körülbelül 10 percig. Vegye le a tűzről, és hagyja kihűlni.
2. LÉPÉS: Melegítse elő a sütőt 190°C-ra.
3. LÉPÉS: Egy habverővel felszerelt konyhai robotgépben vagy elektromos keverővel kb. 5 percig verje fel a tojásokat és a cukrot. A keveréknek fehérré és habossá kell válnia, és légies, könnyű állagúnak kell lennie.
4. LÉPÉS: Miközben tovább keveri, fokozatosan adja hozzá az olvasztott vajat (nem túl forrón) és a vaníliát.
5. LÉPÉS: Szitálja egy tálba a finom búzadarát, a lisztet és a sütőport. Alaposan keverje össze. Egy spatula segítségével óvatosan adja hozzá őket a tojás-cukor keverékhez. Sima keveréket kell kapnia.
6. LÉPÉS: Vajazzon ki egy 28 cm-es serpenyőt, és öntse bele a tésztát. Tegye a süteményt a sütőbe, és vegye le az Ingenio fogantyút. Süsse 20 percig. Ellenőrizze egy kés hegyével. Száraznak kell lennie.
7. LÉPÉS: A kihűlt szirupot egyenletesen öntse a forró süteményre, ügyelve arra, hogy jól beszívja. Hagyja, hogy a torta magába szívja a szirupot, és hagyja teljesen kihűlni.
8. LÉPÉS: Tálalás előtt díszítse felaprított pisztáciával.
Ajánlott termékek