1. LÉPÉS: Készítsük elő a hozzávalókat: vágjuk durvára a zöldhagymát és a fokhagymagerezdeket, hogy könnyebb legyen a turmixolás.
2. LÉPÉS: A pác összes hozzávalóját tegyük egy turmixgépbe: olívaolaj, olvasztott vaj, citromlé, chiliszósz, őrölt paprika, koriander, só, bors, fokhagyma, zöldhagyma, petrezselyem, babérlevél és gyömbér. Turmixoljunk össze mindent, amíg sima pác nem lesz belőle.
3. LÉPÉS: Ha a pác elkészült, öntsük rá a felkockázott marhahúsra. Ügyeljünk arra, hogy a pác minden húsdarabra jusson.
4. LÉPÉS: Fedjük le a tálat fóliával vagy fedővel, és hagyjuk a marhahúst a hűtőben pácolódni legalább 2 órán át, de az intenzívebb íz érdekében ideális esetben egy éjszakán át.
5. LÉPÉS: A pácolt marhahúskockákat a saslik nyársra fűzzük.
6. LÉPÉS: Tegyük be a nyársakat a készülékbe. Indítsuk el a grillezési folyamatot.
7. LÉPÉS: A grillezés felénél fordítsuk meg a kebabokat, hogy egyenletesen barnuljanak.
8. LÉPÉS: Ha a kebabok megsültek, vegyük ki a nyársakat, és tálalás előtt pihentessük néhány percig.
9. LÉPÉS: Tálaljuk a marhahús piri piri nyársakat rizzsel, grillezett zöldségekkel vagy salátával.
TIPP: Ha autentikus piri piri szószt szeretnénk, válasszuk a Nando's Peri-Peri Sauce©, a Tabasco Pepper Sauce© vagy a Sriracha Sauce© szószt, amelyek fokhagymás ízvilágot adnak a végső szósznak. Az intenzívebb ízvilágot kedvelők számára a Pain 100% Hot Sauce© és a Frank's RedHot Sauce© ajánljuk. Állítsuk be a sütési időt ízlés szerint.