• Vacsora
  • 26.5.2020

Pikáns bableves kolbásszal - Cook4Me+ recept

1170_570_70__exact__d13812bde2de54b177c372de0ea988fa.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
20 perc

Összetevők

2 fő részére:

  • 30 ml olaj
  • 1 db csípős kolbász
  • 1 db kisebb hagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • őrölt kömény
  • 1 kanál sima liszt/ rizsliszt
  • 500 ml víz a felöntéshez
  • 200 g babkonzerv
  • őrölt fekete bors

4 fő részére:

  • 50 ml olaj
  • 1,5 db csípős kolbász
  • 1 db nagy hagyma
  • 8 gerezd fokhagyma
  • őrölt kömény
  • 2 kanál sima liszt/ rizsliszt
  • 1000 ml víz a felöntéshez
  • 400 g babkonzerv
  • őrölt fekete bors

6 fő részére:

  • 80 ml olaj
  • 2 db csípős kolbász
  • 2 db hagyma
  • 12 gerezd fokhagyma
  • őrölt kömény
  • 3 kanál sima liszt/ rizsliszt
  • 1500 ml víz a felöntéshez
  • 600 g babkonzerv
  • őrölt fekete bors

  1. Kapcsolja be az edényt kézi üzemmódban a barnítás funkcióra. 
  2. Miután az edény felhevült, pirítsa meg olajon a felkockázott hagymát, majd adja hozzá a felszeletelt kolbászt, apróra vágott fokhagymát és köményt. 
  3. Pirítsa meg, adjon hozzá lisztet, hagyja pirulni majd keverés mellett öntsön hozzá hideg vizet. 
  4. Tegye hozzá a babot (legyen előtte átmosva és megfőzve), sózza, ízesítse. 
  5. Fedje le az edényt és kapcsolja be a nagy nyomás alatt történő főzést 20 percre.

Ajánlott termékek


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent