• Ebéd
  • 29.8.2025

Párolt pisztráng gyömbérrel - Tefal Cook4Me+ multifunkciós elektromos kukta

Pstruh na páře se zázvorem.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
6 perc

Összetevők

  • 4 egész pisztráng (filé)
  • 160 g cukorborsó
  • 2 apróra vágott mogyoróhagyma
  • 4 db egész fahéj
  • 2 cm reszelt friss gyömbér
  • 4 teáskanál kókuszolaj
  • Só, bors

1. LÉPÉS: Készítsük elő a hozzávalókat.

2. LÉPÉS: Öntsünk kókuszolajat a tartályba. Süssük meg a cukorborsót,majd tegyük félre.

3. LÉPÉS: Az egész pisztrángdarabokat mogyoróhagymával, egy darab egész fahéjjal, gyömbérrel és cukorborsóval díszítjük. Készítsünk belőlük kis csomagokat.

4. LÉPÉS: Az edénybe töltsünk 200 ml vizet, majd helyezzük be a gőzölő kosarat. Tegyük a megfelelően lezárt csomagokat a gőzölő kosárba.

5. LÉPÉS: Főzés magas nyomáson: 6 perc

6. LÉPÉS: Tálaljuk.

TIP: Apróra vágott korianderrel is tálalhatjuk.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent