1.
A paradicsomokat néhány pillanatra merítse forró vízbe, csepegtesse le, hámozza meg és magozza ki.
2.
Vágja a kenyeret apró darabokra, és áztassa egy tálban a sherryecettel és a vízzel.
3.
Tegye a meghámozott paradicsomot, a kenyeret, a chiliport, a barna cukrot és az olajat egy turmixgépbe, és turmixolja simára. Nyomja le a „Start” gombot. Ha a receptet 4 főnél több személy számára készíti, használja a turmixgépet több adagban. Ha úgy gondolja, hogy a gazpacho sűrű, adjon hozzá egy kis vizet.
Rögzítés: Blender
V6 sebesség 2 perc
4.
Ízesítse. Tegye félre a hűtőszekrénybe 2 órára.
5.
Forró, tapadásmentes serpenyőben pirítsa meg a fenyőmagot és a tökmagot, folyamatosan kevergetve, hogy egyenletesen aranyszínűvé váljon.
6:
Ha a magok kihűltek, zúzza össze őket a fűszerdarálóval.
V1 sebesség 5 mp
7.
Mossa meg, szedje le a leveleket és szárítsa meg a bazsalikomot. Vágja le a leveleket, ha túl nagyok. Néhány levelet tegyen félre a díszítéshez, a többit pedig aprítsa fel a fűszermalommal.
V1 sebesség 15 mp
8.
A gazpachót hűtve tálalja. Díszítse a magokkal és a bazsalikommal. Díszítheti félbevágott koktélparadicsommal és egy csepp olívaolajjal.
Ajánlott termékek