1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. A hagymát kockázza fel, a babról csepegtesse le a sós levet, a paradicsomot mossa meg, a fokhagymát szeletelje fel.
2. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. A hagymát olajban pirítsa barnára, adja hozzá a fokhagymát, és kicsit még pirítsa tovább. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a paradicsomot a fazékba, és párolja puhára. Nyomja szét a paradicsomot, hogy kifolyjon a leve. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a babot a fazékba, sózza, borsozza, és párolja egy kicsit. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
5. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a friss sajtot a keverékhez, és keverje össze. Rövid ideig forralja.
6. LÉPÉS: Friss vagy pirított kenyérrel tálalja.
TIP: Ha krémesebb mártást szeretne, főzés közben hozzáadhatja a bab pácot.