1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Kockázza fel a húst, kaparja le a burgonya héját és vágja nagyobb kockákra, a sárgarépát szintén kaparja le és vágja nagyobb darabokra. Hámozza meg a hagymát, és vágja kockákra.
3. LÉPÉS: Öntse az olajat a lábasba, és adja hozzá a kockára vágott hagymát. Válassza az Intenzív sütés programot, és nyomja meg a START gombot. Süsse 3 percig.
4. LÉPÉS: Adja hozzá a húst, sózza, borsozza, és időnként megkeverve párolja további 3 percig, amíg a hús minden oldalról megpirul.
5. LÉPÉS: Amikor a hús minden oldalról megbarnult, öntsön rá 500 ml vizet, állítsa be az Expressz főzés nyomás alatt programot, és nyomja meg a START gombot.
6. LÉPÉS: Adja hozzá a kockára vágott burgonyát, a sárgarépát, a zúzott fokhagymát, a köményt, az édes paprikát és a majoránnát, majd öntse fel vízzel, hogy minden hozzávalót ellepjen a víz. Válassza az Expressz főzés nyomás alatt programot, és nyomja meg a START gombot.
7. LÉPÉS: Habarja el a lisztet egy kevés vízben (kb. 100 ml), és sűrítse be vele az ételt (helyettesíthető finomra reszelt sárgarépával vagy burgonyával). Nyomja meg a START gombot. Párolja 4 percig, időnként megkeverve. Ha szükséges, ízlés szerint adjon még hozzá sűrítményt és sót.