1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. A hagymát vágja apróra, a szalonnát vágja kockákra, a csicseriborsót öblítse le, a fokhagymát hámozza meg.
2. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Pirítsa a hagymát az olajban addig, amíg aranybarnára pirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a szalonnát a hagymához, és pirítsa meg. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Tegye a csicseriborsót a fazékba, és pirítsa meg. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
5. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a zúzott fokhagymát és az őrölt paprikát, és rövid ideig pirítsa. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
6. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adjon hozzá 600 ml vizet vagy alaplevet, adja hozzá a majoránnát, sózza meg és forralja fel. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
7. LÉPÉS: Vegyen ki egy nagy kanál csicseriborsót a vízzel együtt, és turmixolja szét. Az összeturmixolt csicseriborstó tegye vissza a fazékba.
8. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Öntse bele a tejszínt, és forralja fel. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
9. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a vízzel hígított lisztet, és sűrítse be a keveréket tetszés szerint. Forralja fel állandó kevergetés mellett. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
10. LÉPÉS: Ízesítse egy kevés citromlével, sóval és borssal. Tálalja tésztával vagy rizzsel.