1. LÉPÉS: Keverje össze a koriandert, a lime levét, az olajat, a fokhagymát, az apróra vágott zöldpaprikát és hagymát, a köményt és a sót, amíg egy egynemű keveréket nem kap.
2. LÉPÉS: A pác pillanatok alatt elkészíthető az Infiny Force segítségével! Kenje be az oldalas szeletet a páccal, és tegye a hűtőszekrénybe.
3. LÉPÉS: Hagyja pácolódni legalább 4 órán át. Vegye ki a húst a hűtőből, és távolítsa el a pác nagy részét.
4. LÉPÉS: Öntse ki a maradék pácot. Kapcsolja be a grillt.
5. LÉPÉS: Válassza ki a programot
6. LÉPÉS: Nyomja meg az OK gombot.
7. LÉPÉS: Várjon, amíg a grill felforrósodik.
8. LÉPÉS: Amikor a grill felforrósodott, tegye az oldalas szeletet a grillre, majd zárja rá.
9. LÉPÉS: Grillezze a kijelzőn feltüntetett módon, amíg ízlése szerint átsül: nagyon véres (blue), véres, közepesen átsült vagy teljesen átsült.
10. LÉPÉS: Tegye át az oldalas szeletet egy vágódeszkára, és pihentesse 5 percig. Ezután szeletelje fel vékony szeletekre a húst.
11. LÉPÉS: Jó étvágyat!
TIPP: Az oldalas egy vastag szelet rump steakkel is helyettesíthető. Esetleg tálalhatja Fajitas-ként is! A hússzeleteket egyszerűen tálalhatja tortillában, grillezett hagymával és paprikával, tejföllel, salsával és guacamoléval. Ne lépje túl a sütési időt, hogy az oldalas puha maradjon.
Ajánlott termékek