• Sztorik
  • 2.5.2023

Online magazin Tefal Revue 2023 Tavasz / Nyár

3.3 (3x)
Tefal Revue 6 Hungary 2023 tavasz - nyár - Header Blog.jpg

Kedves Olvasóink, az ízletes házi ételek szerelmesei!

Önök is élvezik az évnek ezen időszakát, amikor a napsugarak egyre erősebben melegítenek, a nappalok egyre hosszabbak, amikor a tavasz érkezését, a húsvétot ünnepeljük, és a meleg nyári esték már lassan az ajtón kopogtatnak? Mivel mi igen, ezért egy új adag inspirációval készültünk, hogy még élvezetesebbé tegyük a szabadban töltött időt, hiszen a tápláló és egészséges házi ételeket, amelyeket a Tefal segítségével könnyedén elkészíthet, gyakorlatilag bárhová magával viheti.

De mivel a tavasz hagyományosan a rendrakásról és a szortírozásról is szól, adunk néhány tippet, melyeknek köszönhetően a tavaszi nagytakarítás gyerekjáték lesz, és talán még a vasalás is az új hobbijává válik majd! Ezek után Fülöp Lili táplálkozási szakértővel közösen a szervezetünk (nem csak) tavaszi újraindítására fókuszálunk majd, és sorra veszünk néhány olyan alapanyagot, amelyeknek mindenképpen szerepelniük kellene az étrendünkben. Természetesen nem maradhatnak ki Havas Dóra inspiráló receptjei, ezúttal tavaszi, húsvéti témakörben. A húsvéti témát nem elhagyva átevezünk az édes finomságok világába, ahol nemcsak sokoldalú készülékeket mutatunk be az otthoni főzéshez, hanem egy inspiráló interjút is kreatív influencer-cukrászunkkal.

Hasznos tippek és tanácsok, ötletes húsvéti receptek, inspiráló és érdekes interjúk, és még sok minden más is - mindez a következő oldalakon, a Tefal kínálatának újdonságaival együtt, melyek remélem, hatodik alkalommal is elvarázsolják Önöket!

Michal Bucko

Vezérigazgató

Groupe SEB Közép-Európa

Csak kattintson az alábbi képre, töltse be és elkezdheti olvasni.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent