• Sztorik
  • 10.12.2023

Online magazin Tefal Revue 2023/24 TÉL - HAVAS DÓRA Interjú a 4. oldalon

5 (2x)
Tefal Revue Hungary nom 7 2023.jpg

Kedves Olvasóink - kedves kulináris kalandorok és hobby-szakácsok!

A Tefal Revue téli számával jelentkezve üdvözöljük Önöket. A téli időszakban - amikorra a fák levelei már lehullottak, és a levegő egyre hidegebb lesz - kulináris kirándulásra invitáljuk Önöket. A Tefal tartalmas, lélekmelengető ételekkel, ünnepi finomságokkal szeretné inspirálni Önöket, hogy a téli hónapok a konyhában is kellemesen teljenek.

Havas Dóra elmeséli, mit szeret a téli időszakban, melyek a kedvenc szezonális alapanyagai, és milyen gazdag és tápláló ételeket készíthetünk belőlük. Ebben a számban bemutatjuk vasalással kapcsolatos tippjeinket és javaslatainkat is, és azt is eláruljuk, hogyan gondozhatjuk profi módon ruhatárunkat.

A hőmérséklet csökkenésével egyre jobban vágyunk meleg és tápláló ételekre, ezért a magazinban számos ilyen receptet találunk.

A téli ünnepekre készülve a Tefal tartogat néhány meglepetést: egészséges, ugyanakkor ízletes fogások receptjeit hoztuk el Önöknek. Emellett tökéletes desszertek receptjeivel ajándékozzuk meg olvasóinkat, és útmutatást adunk a szezonális alapanyagok feldolgozásához.

A konyha gyakran az otthon központja is, ezért nem szabad elhanyagolni annak berendezését sem. A Tefal nem csak ötleteket ad a konyha praktikus kialakításához, a konyhai folyamatok megszervezéséhez, hanem inspirációval is szolgál: olyan egyedi konyhai karácsonyi ajándékokat mutatunk be, amelyekkel örömet szerezhetünk szeretteinek.

Reméljük, hogy a Tefal Revue ezen számát olvasva még több kedve lesz a főzéshez, új receptek kipróbálásához, otthona és konyhája pedig még több élettel telik meg.

Olvassa magazinunkat a bekuckózós téli napokon és jöjjön velünk egy varázslatos téli kulináris utazásra!

Michal Bucko

ügyvezető igazgató

Csak kattintson a hivatkozásra, töltse be (vagy töltse le) a PDF-fájlt, és kezdje el olvasni.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent