Egy sodrófával vagy egy serpenyő aljával törje össze a borókát és a borsszemeket. Tegye őket egy nagy tálba. Vágja finomra az újhagymát, és tegye a tálba az apróra vágott fokhagymával együtt. Öntse hozzá a fehérbort, olívaolajat, tegye bele a citromhéjat és az olasz fűszerkeveréket. Keverje jól össze, majd tegye bele a báránybordát, hogy megfelelően ellepje a pác. Tegye a hűtőszekrénybe legalább 1 órára.
Nyissa ki az OptiGrillt a Barbecue állásban. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. Ha előmelegítette, tegye a báránybordát a grillre, és mindkét oldalán pirítsa 4 percig. Ossza el a szeleteket egyenletesen a két grillsütő lap között, hogy egyenletesen barnuljanak.
Ha a borda megpirult, rendezze el a tányérokon, és azonnal tálalja.
Ajánlott termékek