• Vacsora
  • 5.12.2024

Minis Kimbap - Koreai Tefal Cook4Me+ multifunkciós elektromos kukta

mini kimbap.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
30 perc
Főzési idő
Főzési idő
5 perc

Összetevők

  • 400 g japán rizs
  • 2 evőkanál porcukor
  • 50 cl víz
  • 2 evőkanál szezámolaj
  • 5 cl rizsecet
  • 120 g sárgarépa, julienne-re vágva
  • 240 g főtt spenót
  • 4 nori hínárlevél

1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.

2. LÉPÉS: Öblítse le a rizst, és tegye a tálba a cukorral, a vízzel és a szezámolajjal együtt.

3. LÉPÉS: Főzze nyomás alatt.

4. LÉPÉS: Keverje össze a rizst és az ecetet. Állítsa össze a Kkoma Kimbaput az algával és a zöldségekkel.

TIPP: Tegye a nori hínárt a bambuszszőnyegre, egyenletesen terítse szét rajta a rizst, tegye rá a feltéteket, majd emelje fel a szőnyeg szélét, és szorosan tekerje fel, közben szorítsa össze, hogy egy tömör tekercset alkosson. A kimbap hagyományosan Danmuji pálcikákkal (koreai retek savanyúság) készül. Hozzáadhatja őket a töltelékhez. Ázsiai élelmiszerboltokban kaphatók, és más édes-savanyú savanyúságokkal helyettesíthetők.

A receptet a My Tefal alkalmazásban találod

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent