1. LÉPÉS: Egy edényben keverjük össze a lisztet, kukoricakeményítőt és a sütőport, majd tegyük félre.
2. LÉPÉS: Egy másik edénybe tegyük a lágy vajat, majd a nádcukrot. Keverjük össze fém habverővel, hogy sima állagot kapjunk. Fokozatosan adjuk hozzá a felvert tojást a vajhoz és cukorhoz. Sima textúrát kell kapnunk.
3. LÉPÉS: Adjuk hozzá a liszt/kukoricakeményítő/sütőpor keveréket. Egy spatulával dolgozzuk össze, amíg a tészta homogén lesz. Adjuk hozzá a csokoládé darabokat, és keverjük össze, de ne dolgozzuk össze túlságosan a tésztát.
4. LÉPÉS: Formáljunk körülbelül 10 grammos tésztagolyókat, majd enyhén lapítsuk le őket.
5. LÉPÉS: Helyezzünk alumínium fóliát a készülék tálcájára. Rendezzük el rajta a tésztagolyók felét, jó távol egymástól és indítsd el a sütést.
6. LÉPÉS: Miután megsült, hagyjuk kihűlni 5 percig, mielőtt kivesszük őket.
7. LÉPÉS: Süssünk több adaggal a maradék tésztagolyókból.
8. LÉPÉS: Élvezzük a finom kekszeket!