Keverje össze az élesztőt és a cukrot a langyos vízzel. Tegye félre a keveréket.
Tegye a lisztet, a búzadarát, a sót és az élesztő, a cukor és a víz keverékét egy tálba. Jól keverje össze. A tésztának ragadósnak kell lennie.
Tegye a tésztát a munkafelületre, nedvesítse meg a kezétt, nyújtsa ki és hajtsa össze a tésztát egy kézzel. Ismételje meg ugyanezt az eljárást 4-5-ször. Formázza újra a tésztát.
Helyezze a tésztát egy kiolajozott tálba. Fedje le, és hagyja 1 órán át kelni huzatmentes helyen.
A tészta térfogatának meg kell duplázódnia. Távolítsa el a levegőt, és formázzon 5 golyót. Várjon 5 percet, mielőtt palacsintává sodorná.
Hagyja a tésztát 45 percig kelni.
Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítsen fel egy olívaolajjal enyhén bevont serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal mutatója teljesen pirosra nem vált.
Süsse a tésztát mindkét oldalukon kb. 7 percig, amíg aranybarnára sülnek.