1. LÉPÉS: Készítse el a sajttorta alapját. Tegye a kekszet és a cukrot a keverőtálba, majd csatlakoztassa a keverőgéphez. Nyomja meg a „Start” gombot. Durvára porítsa össze. Szükség esetén futtassa le újra a programot.
V2 sebesség 2 perc
2. LÉPÉS: Adja hozzá a sót, a citromhéjat és az olvasztott vajat. Nyomja meg a „Start” gombot.
V2 sebesség 1 perc
3. LÉPÉS: Tegye a keveréket egy 19 cm átmérőjű, 5 cm magas, sütőpapírral bélelt sütőformába. Egy evőkanállal nyomja le és simítsa el a felületét.
4. LÉPÉS: Készítse el a krémet. Tegye a zselatint egy tálba hideg vízzel, hogy megpuhuljon. Tegye a málnát és a cukrot egy lábasba, és kevergesse habverővel, miközben felforralja. Vegye le a tűzről, és adja hozzá a zselatint. Keverje össze. Öntse a keveréket egy palackba, hogy kihűljön.
5. LÉPÉS: Öntse a krémsajtot a keverőtálba, és habverővel keverje el. Nyomja meg a „Start” gombot.
V8 sebesség 1 perc
6. LÉPÉS: Adja hozzá a málna/zselatin keveréket. Nyomja meg a „Start” gombot. Ha szükséges, egy spatula segítségével simítsa el a keveréket.
V4 sebesség 1 perc
7. LÉPÉS: Öntse a krémet a kekszes alapra, és egy kanállal simítsa el a tetejét. Tegye a hűtőszekrénybe 2 órára.
8. LÉPÉS: Készítse el a feltétet. Öntse a málnaszörpöt, a cukrot és az agar-agart egy lábasba. Forralja 30 másodperc alatt. Vegye le a tűzről, és adja hozzá a rózsavizet. Hagyja kihűlni, és kenje a tetejét a sajttorta tetejére. Tegye a hűtőszekrénybe további 30 percre.
9. LÉPÉS: Óvatosan vegye ki a süteményt a formából. Díszítse ehető virágokkal.
Ajánlott termékek