A majonézt Master Chefben elkészítjük: a tojássárgáját a mustárral, citromlével, sóval fehéredésig keverjük, majd vékony sugárban csorgatva beledolgozzuk az olajat. Amikor fehér, krémes a majonézünk, beállítjuk az ízeket és felhasználásig a hűtőbe tesszük.
A burgonyát héjában megfőzzük a Cook4Me-ben, majd meghámozzuk és feldaraboljuk. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk. A majonézt kikeverjük a tejföllel, majd cukorral, sóval mustárral és borssal ízesítjük. Összeforgatjuk a burgonyával és a hagymával, fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
A pontypatkókat szárazra töröljük, sózzuk, majd hagyományosan bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). A Cook4Me-ben a Crisp lid segítségével ropogósra sütjük a halszeleteket, majd a hideg burgonyasalátával azonnal tálaljuk.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.