1. LÉPÉS: Tegye a szárított konbut a turmixgép táljába, és öntsön hozzá 1,2 liter vizet és 3 evőkanál halszószt.
2. LÉPÉS: Indítsa el a programot.
3. LÉPÉS: A főzés után hagyja 10 percig ázni, majd szűrje le a levest egy nagy edénybe, hogy eltávolítsa a konbut. Adja hozzá a porcukrot, a kukoricalisztet, a csilipelyhet, a doenjangot, a gochujangot, a szójaszószt és az apróra vágott fokhagymát. Keverje össze, hogy minden összetevő feloldódjon.
4. LÉPÉS: Öntse a keveréket a turmixgép táljába, és adja hozzá az apróra vágott burgonyát.
5. LÉPÉS: Indítsa el a programot.
6. LÉPÉS: Készítse el a tölteléket: vágja a löncshúst 2 cm-es kockákra. Melegítsen fel egy serpenyőt 2 evőkanál növényi olajjal, és pirítsa az apróra vágott lilahagymát 5 percig. Adja hozzá a löncshús kockákat, és süsse 3 percig, rendszeresen megforgatva, amíg aranyszínűre sül.
7. LÉPÉS: Tálalja a levest forrón a löncshús kockákkal. Ha kívánja, díszítsük apróra vágott zöldhagymával.
TIPP: A spam egy olyan húskonzerv, amelyet egykor a második világháború idején a fejadaggal hoztak összefüggésbe. Ma már számos koreai recept egyik fő összetevője. Az olyan különleges összetevők, mint a konbu, a halszósz, a ragadós rizsliszt, a doenjang és a gochujang megtalálhatók az ázsiai élelmiszerboltokban vagy beszerezhetők az internetről.
Ajánlott termékek