• Ebéd
  • 22.4.2021

Lime-os, korianderes steak - Optigrill Elite XL recept

Large-OptiGrill_4775 (1).jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Közepesen nehéz
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
0 perc

Összetevők

  • 1 dagadó, körülbelül 750 g
  • 1 csokor koriander, finomra aprítva
  • 50 ml lime lé
  • 2 evőkanál növényi olaj
  • 2 vöröshagyma, finomra aprítva
  • 6 gerezd fokhagyma, megpucolva és összezúzva
  • 1 kis zöld paprika
  • 1/2 evőkanál őrölt kömény
  • 1/2 teáskanál só

  1. Keverje össze a koriandert, lime levet, olajat, fokhagymát, hagymát, zöld paprikát sót és köményt.
  2. Kenje be a steak szeleteket a páccal, majd tegye hűtőbe, és pácolja legalább 4 órán keresztül. 
  3. Vegye ki a húst a hűtőszekrényből, és csöpögtesse le róla a pác nagy részét. 
  4. Öntse ki a maradék pácot. 
  5. Kapcsolja be a grillsütőt. 
  6. Válassza ki az
    image.png
    programot, és nyomja meg az OK gombot. 
  7. Amint az előmelegítés befejeződött, tegye a steak szeleteket a grillsütőbe, és zárja le. 
  8. A kijelző utasításai szerint süsse a hússzeleteket a kívánt állagúra: a vérestől a teljesen átsültig különböző szín és hangjelzésekkel jelez a készülék a készültségi fokokról. 
  9. Helyezze a hússzeleteket a vágódeszkára, és hagyja pihenni 5 percig, mielőtt felvágná. 

Ajánlott termékek

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent