Keverje össze a koriandert, lime levet, olajat, fokhagymát, hagymát, zöld paprikát sót és köményt.
Kenje be a steak szeleteket a páccal, majd tegye hűtőbe, és pácolja legalább 4 órán keresztül.
Vegye ki a húst a hűtőszekrényből, és csöpögtesse le róla a pác nagy részét.
Öntse ki a maradék pácot.
Kapcsolja be a grillsütőt.
Válassza ki az programot, és nyomja meg az OK gombot.
Amint az előmelegítés befejeződött, tegye a steak szeleteket a grillsütőbe, és zárja le.
A kijelző utasításai szerint süsse a hússzeleteket a kívánt állagúra: a vérestől a teljesen átsültig különböző szín és hangjelzésekkel jelez a készülék a készültségi fokokról.
Helyezze a hússzeleteket a vágódeszkára, és hagyja pihenni 5 percig, mielőtt felvágná.
Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.