1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: A hagymát kockázza fel, a fokhagymát hámozza meg.
3. LÉPÉS: A hagymát az olajban pirítsa aranybarnára, adja hozzá a fokhagymát és párolja meg.
4. LÉPÉS: Adja hozzá a húst a fazékhoz, nyomkodja szét fakanállal, és időnként megkeverve párolja meg.
5. LÉPÉS: A húst sózza, ízlés szerint borsozza, adjon hozzá egy evőkanál oregánót és egy teáskanál szerecsendiót. Keverje meg és süsse rövid ideig.
6. LÉPÉS: Tegye a paradicsompürét a lábasba, keverje össze, öntse hozzá a zúzott paradicsomot és a vizet. Rövid ideig forralja.
7. LÉPÉS: Adja hozzá a nagyobb darabokra tört tésztát és a tejszínt, és főzze tovább időnként megkeverve, amíg a tészta megpuhul.
TIP: A leveshez adhat egy kanál friss gervais sajtot vagy reszelt parmezánt.