1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat. A hagymát vágja kockákra, a sütőtököt hámozza meg és vágja nagyobb kockákra. Hámozza meg és szeletelje fel a fokhagymát. Mossa meg a spenótot, és főzze meg a tésztát egy külön edényben.
2. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Pirítsa meg a hagymát az olajban, amíg aranybarnára pirul. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
3. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá az apróra vágott sütőtököt a hagymához, és dinsztelje meg. A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
4. LÉPÉS: Öntse fel a sütőtököt vízzel, és kapcsolja be a kuktát.
5. LÉPÉS: Nyomja meg a START gombot. Adja hozzá a tejszínt, a szerecsendiót, a sót, a borsot, és rövid ideig forraljuk. Keverje össze a keveréket konyhai robotgéppel, hogy krémes mártást kapjon (ha szükséges, tegye át egy másik edénybe, és turmixolja botmixerrel). A programból való kilépéshez nyomja meg a STOP gombot.
6. LÉPÉS: Szórja meg parmezán sajttal, és adja hozzá a főtt tésztát. Keverje össze a keveréket, és tálalja.