1. LÉPÉS: Egy nagy edényben készítse el a pácot a szezámolaj, a méz, a szójaszósz, a gochujang, a barna cukor, az apróra vágott fokhagyma, a reszelt gyömbér és a fekete bors összekeverésével.
2. LÉPÉS: Mártsa a sertés hasaalja darabokat a pácba, ellenőrizze, hogy jól bevonta őket, fedje le, és hagyja pácolódni a hűtőszekrényben legalább 1 órán át, vagy ideális esetben egy éjszakán át.
3. LÉPÉS: Állítsa az OptiGrillt a grillező állásba. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. A sertés hasaalja szeleteket grillezze 7 percig, rendszeresen megforgatva.
4. LÉPÉS: Helyezze a sertés hasaalja darabokat egy tálra, és díszítse a felszeletelt újhagymával és egy csipetnyi szezámmaggal.
TIPP: Tálalja a koreai sertés hasaalját egy tál pelyhes fehér rizzsel vagy ropogós káposztasalátával. Az autentikus koreai kulináris élmény érdekében adjon mellé egy kis kimcshit is. A gochujang kapható ázsiai szupermarketekben vagy webáruházakban. A gochujang helyettesíthető csilipehellyel és szójaszósszal.
Ajánlott termékek