1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Vágja fel a hagymát.
3. LÉPÉS: Tegye a szezámolajat, a sárgarépát, a hagymát és a rizst a tálba.
4. LÉPÉS: Pirítsa 2 percig.
5. LÉPÉS: Adja hozzá a többi hozzávalót a tojás és a metélőhagyma kivételével.
6. LÉPÉS: Főzze 23 percig.
7. LÉPÉS: A főzési idő végén adja hozzá a tojásokat, és keverje jól össze. Szórja meg metélőhagymával.
TIPP: Kimchivel kísérheti a rizskását. A víz mennyiségét és a főzési időt a rizs márkája szerint állítsa be. Hagyományosan ez a kása ragasztott rizsből készül. Ez a rizs ragadós szerkezetű és magas keményítőtartalmú, ami hozzájárul a kása krémes állagához. Ázsiai szupermarketekben kapható. Alternatív megoldásként rövid szemű rizs is használható.