1. LÉPÉS: Az édesburgonyát meghámozzuk, és 2 cm-es kockákra vágjuk, majd tegyük félre. A hagymát és a gyömbért apróra vágjuk.
2. LÉPÉS: Melegítsünk fel egy kis serpenyőt közepes lángon, és várjuk meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítjuk a hozzávalókat. A hagymát és a gyömbért az olajban 3 percig pároljuk. Adjuk hozzá a fűszereket, a paradicsompürét és a vizet a leveskockával együtt. Adjuk hozzá a lencsét és az édesburgonyát, keverjük össze, és közepes lángon pároljuk 20 percig.
3. LÉPÉS: Adjuk hozzá a tejet és a spenótot, fedjük le, és közepes lángon főzzük még 10 percig.
4. LÉPÉS: Basmati rizzsel, koriandermaggal és friss gránátalmával tálaljuk.
TIP: Használjunk kókuszolajat az ízek fokozásához, és a dahlhoz tálaljunk házi készítésű naanokat.
Ajánlott termékek