• Vacsora
  • 29.7.2020

Kolbászos ragu - recept Tefal Cook4Me+

fo.jpg
Počet osob
Adagok száma
2
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
8 perc
Főzési idő
Főzési idő
4 perc

Összetevők

  • 300 g kolbász (Morteau vagy Montbéliard) szeletelve
  • 5 g aprított gyömbér
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 200 g darabolt paradicsom
  • 1/2 tk őrölt Cayenne bors
  • 1 ág kakukkfű
  • 1/2 tk kurkuma
  • 100 ml víz

Készítse elő a hozzávalókat.
1.jpg


Töltsön olajat a serpenyőbe.
2.png


Pár percig pirítsa a hagymát.
3.jpg


Adja hozzá a kolbászt, gyömbért, a paradicsomot a kakukkfűvel, kurkumával és chilivel, majd a vizet.
4.jpg


Főzési idő: 4 perc
5.png


Tálalja a kolbászos rougail-t rizzsel.
fo.jpg


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent