• Ebéd
  • 29.7.2020

Kolbászos, babos pörkölt - recept Tefal Cook4Me+

fo.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
15 perc
Főzési idő
Főzési idő
30 perc

Összetevők

  • 150 g Morteau kolbász
  • 200 g Toulouse kolbász
  • 250 g Montbéliard kolbász
  • 1/2 hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 700 g fehérbab (12 órán át áztatva) (száraz bab esetén fele mennyiség)
  • 500 g kis répa, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 1/2 narancs, szeletelve
  • 1 bouquet garni
  • 2 ek olaj
  • 100 g sárgaborsó (ízlés szerint)

Készítse elő a hozzávalókat.
1.jpg


Vágja a narancsot vastag szeletekre.

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a répát.

Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.

Töltsön olajat a serpenyőbe.
2.png


Tegye bele a kolbászt és pirítsa meg.
546.png


Tegye a többi alapanyagot a serpenyőbe. Keverje meg.
4.jpg


Főzési idő: 30 perc
5.png


Keverje össze és tálalja.
fo.jpg


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent