• Ebéd
  • 28.7.2021

Kókusztejes grillezett csirkecomb - Havas Dóra nyári menüje

Kókusztejes grillezett csirkecomb - Havas Dóra nyári menüje
Počet osob
Adagok száma
4
Náročnost
Nehézségi fok
Könnyű
Příprava
Előkészítés
15 perc
Vaření
Főzési idő
10 perc

Összetevők

  • 2 teáskanál frissen reszelt gyömbér
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 dl sűrű kókusztejszín
  • 1 evőkanál chiliszósz
  • 2 evőkanál frissen facsart lime lé
  • 1 evőkanál méz
  • 2 teáskanáll só
  • ½ kg csirkecomb filé
  • 2-3 evőkanál étolaj
  • friss koriander és lime a tálaláshoz

Egy keverőtálban összekeverjük a finomra aprított gyömbért, fokhagymát a kókusztejszínnel,
chiliszósszal, a mézzel, a sóval és a lime levével.
Beleforgatjuk a csirkecomb filéket és legalább fél-, de akár 6 órát pácoljuk.
Sütés előtt kivesszük a pácból a húst, kevés olajjal meglocsoljuk és közepesen forró grillen kisütjük.


4F9A0853.jpg

Ajánlott termékek

Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.

További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.