1. LÉPÉS: Keverje össze a mártás összes hozzávalóját egy tálban, és tegye félre.
2. LÉPÉS: Közepes lángon melegítse fel a wok serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Adjon hozzá 2 evőkanál szezámolajat, és süsse a tésztát 6 percig, vagy amíg kissé ropogósra sül. Tegye át a tésztát egy tányérra, és tegye félre.
3. LÉPÉS: Ugyanebbe a wokba öntse bele a maradék szezámolajat, a növényi olajat, a káposztát, a spárgát és a szóját. Süsse 6 percig. A spárgának puhának kell lennie. Adja hozzá a garnélarákot, és főzze 3 percig magas hőfokon. Adja hozzá a tésztát és a mártást, és kevergetve főzze 2 percig.
4. LÉPÉS: Tegye egy tányérra. Sózza, borsozza, és szórja meg a maradék hagymával és néhány szelet citrommal.
TIP: A dashi, egy hagyományos japán alaplé, amely főként szárított bonitópehelyből készül, ázsiai élelmiszerboltokban vagy szupermarketekben kapható. Ha nem talál ilyet, helyettesítheti halalaplével, amely a halárusoknál vagy a szupermarketek polcain kapható.
Ajánlott termékek