• Ebéd
  • 13.12.2023

Kelbimbó szarvasgombával

kapusta vánoční.jpg
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
10 perc
Főzési idő
Főzési idő
7 perc

Összetevők

  • 800 g sótlan, nyomás alatt főtt kelbimbó
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 3 újhagyma vékonyra felszeletelve
  • 2 lime leve és a héja is
  • 4 kanál finomra vágott metélőhagyma
  • 2 evőkanál pirított fenyőmag
  • 3 teáskanál szárított vörösáfonya
  • 2 evőkanál szarvasgomba olaj
  • 40 g frissen reszelt parmezán
  • Só, bors

Készítse elő a hozzávalókat. A metélőhagymát apróra vágjuk.

Öntsön olajat a serpenyőbe. Adja hozzá a kelbimbót, a hagymát, a citromhéjat, a sót és a borsot.

Süsse 4 percig, majd adja hozzá a citromlevet, és hagyja elpárologni.

Főzze nyomás alatt.

Tálalja forrón a szarvasgombaolajjal és a többi hozzávalóval.

Ajánlott termékek

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent