1. LÉPÉS: Tegyük a kelbimbót a sütőtálcába, és töltsük fel félig vízzel, majd sózzuk meg.
2. LÉPÉS: A sütőtálcát tegyük az OptiGrillbe, mielőtt beindítjuk. Csukjuk le a grillt, és kapcsoljuk be. A Kézi program automatikusan kiválasztásra kerül. Válasszuk ki a Vörös színbeállítást az M gombbal, majd nyomjuk meg az OK gombot. Az előmelegítés után főzzük 5 percig
3. LÉPÉS: Csöpögtessük le, és hagyjuk kihűlni a kelbimbókat.
4. LÉPÉS: Vágjuk fel hosszában a kelbimbót. Készítsük el a mártást: keverjük össze az olívaolajat, a szójaszószt, a borsot és a fokhagymát egy edényben. Öntsük a kelbimbóra, és óvatosan forgassuk össze. Hagyjuk állni 5 percig.
5. LÉPÉS: Szúrjuk fel egy szalonnaszelet végét egy nyársra, tegyünk rá egy kelbimbót, majd hajtsuk a szalonnát a kelbimbó fölé, a nyársra. Ismételjük meg három másik kelbimbóval, és fejezzük be a szalonnával. Ügyeljünk arra, hogy a szalonna hullámos legyen a kelbimbók körül.
6. LÉPÉS: Nyissuk az OptiGrillt a grillező állásba. Állítsuk az oldalsó termosztátot a 4. állásba. Amint az előmelegítés befejeződött, rakjuk bele a nyársakat, és süssük 5 percig, majd fordítsuk meg őket, és süssük további 5 percig.
7. LÉPÉS: Ellenőrizzük, hogy mennyire sült át, és fogyasszuk el!
Ajánlott termékek