1. LÉPÉS: Egy lábasban hideg vízben főzzük a tojásokat 10 percig, miután felforrtak. Hámozzuk meg a tojásokat, és tegyük félre.
2. LÉPÉS: Melegítsük fel a serpenyőt magas hőfokon. Várjuk meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítjuk a hozzávalókat. Tegyük rá a szalonnaszeleteket, és pirítsuk karamellszínűre. Tegyük félre egy nedvszívó papírra.
3. LÉPÉS: A tojásokat felezzük el, és távolítsuk el a sárgáját.
4. LÉPÉS: Tegyük egy tálba a tojássárgáját, a majonézt, a mustárt, a metélőhagymát és a Tabascót. Keverjük keményre. Sóval fűszerezzük.
5. LÉPÉS: Töltsük meg a tojásfehérje felét a keverékkel egy teáskanál vagy egy bordázott hegyű sütőzacskó segítségével.
6. LÉPÉS: Szórjuk meg paprikával, szalonnaszeletekkel és metélőhagyma rudacskákkal.
TIPP: A szalonna nem kötelező hozzávaló ebben a receptben, de ropogósabbá teszi, amit helyettesíthetünk például sült hagymával. A kaszinótojás, vagy más néven töltött tojás, egyszerűsége és vonzó megjelenése miatt népszerű húsvétkor. Sok országban hagyomány, és ünnepi jelleget kölcsönöz a családi étkezéseknek.
Ajánlott termékek