1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Aprítsa fel a hagymát.
3. LÉPÉS: Pirítsa aranybarnára a belisztezett marhahúst az olajban, körülbelül 3 perc alatt. Adja hozzá a hagymát, a sárgarépát, a szeletelt szalonnát és a fokhagymát. Pirítsa tovább 2 percig.
4. LÉPÉS: Öntse hozzá a japán sört és a vizet a kukoricaliszttel együtt, majd főzze 1 percig.
5. LÉPÉS: Főzze túlnyomás alatt.
6. LÉPÉS: Szórja meg petrezselyemmel, és tálalja.
TIP: Az alkoholfogyasztás veszélyes az egészségre, fogyassza mértékkel. Válasszon Asahit vagy sötétebb sört, például Sapporo Blacket, vagy a sört helyettesítheti zöldségalaplével. Tálalja párolt japán rizzsel, szezámmaggal és friss korianderrel.