1. LÉPÉS: Készítse elő a hozzávalókat.
2. LÉPÉS: Tegye a túrót, az olajat, a cukrot és a citromhéjat a konyhai robotgép táljába. Nyomja meg a START gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 s
3. LÉPÉS: Adja hozzá a tojást és egy csipet sót. Nyomja meg a START gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 s
4. LÉPÉS: Adja hozzá a lisztet, a sütőport és a fél citrom levét. Nyomja meg a START gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 s
5. LÉPÉS: Adja hozzá a második adag lisztet, és nyomja meg a START gombot.
Rögzítés: Flex habverő
V5 sebesség 30 s
6. LÉPÉS: Melegítse elő a sütőt 160 °C-ra.
7. LÉPÉS: Kenje ki a bárány sütőformát olajjal, és szórja be rétesliszttel. Ezután öntse bele az előkészített tésztát.
8. LÉPÉS: Süsse 160 °C-on körülbelül 50 percig. Ellenőrizze, hogy a tészta megsült-e, egy hurkapálca segítségével - óvatosan szúrja a hurkapálcát a tészta közepébe. A tészta akkor sült ki kellőképpen, ha a nyárs teljesen száraz, és nem tapad rá a nyers tészta.
9. LÉPÉS: Amint a bárány megsült, vegye ki a sütőből, óvatosan borítsa ki a formából, és hagyja kihűlni.
10. LÉPÉS: Díszítse a kihűlt bárányt fantáziája szerint. Megszórhatja porcukorral, kössön rá masnit, és használjon egész szegfűszeget a szemekhez.
Ajánlott termékek