• Vacsora
  • 22.7.2020

Halfilé mandulával - recept Tefal Cook4Me+

fo.png
Počet osob
Adagok száma
4
Nehézségi fok
Nehézségi fok
Könnyű
Előkészítés
Előkészítés
12 perc
Főzési idő
Főzési idő
7 perc

Összetevők

  • 4 db 150 g-os tőkehalfilé (vagy sügér)
  • 80 g blansírozott egész mandula
  • 2 ek frissen reszelt gyömbér
  • 4 mogyoróhagyma, hámozva
  • 1 tk bird's eye chili por
  • 2 tk nuoc mam szósz
  • 4 újhagyma
  • 2 tk barna cukor
  • 2 lime (1/2 kifacsarva és 1/2 szeletekben a díszítéshez)

Készítse elő a hozzávalókat.
1.png
Tegye a mandulát a serpenyőbe. Pirítsa meg.
2.png
Vegye le a tűzről, keverje össze a hozzávalókkal és a zöldhagymával, a zöld szárakat félretéve.
3.png


A halfilék egyik oldalát kenje be a pasztával. Csomagolja zsírpapírba. Helyezze a pároló kosárba. Töltsön 250 ml meleg vizet a serpenyőbe.
4.png


Főzési idő: 7 perc
5.png


Vegye le a zsírpapírt. Tálalja hagymaszárral és citromszeletekkel. Köretként tálaljon rizst.
fo.png


Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent