1. LÉPÉS: Melegítsünk fel egy 20 cm átmérőjű serpenyőt közepes lángon a margarinnal, és várjunk, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt a bárányt elkezdenénk pirítani. Néhány percig pirítsuk meg a húst.
2. LÉPÉS: Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, és dinszteljük üvegesre.
3. LÉPÉS: Adjuk hozzá a lencsét, a csicseriborsót, a zellerszárat, a paradicsomszószt és a paradicsompürét. Alaposan keverjük össze.
4. LÉPÉS: Szórjuk meg a korianderrel, gyömbérrel, fahéjjal, sáfránnyal, sóval és borssal. Kevergessük addig, amíg a fűszerek egyenletesen eloszlanak.
5. LÉPÉS: Fokozatosan adjuk hozzá a lisztet, kevergetve, hogy ne legyen csomós.
6. LÉPÉS: Öntsük fel csirkealaplével, és adjunk hozzá chiliszószt, majd forraljuk fel. Csökkentsük a hőfokot, és pároljuk körülbelül 50 percig, vagy amíg a hús és a lencse megpuhul.
7. LÉPÉS: Adjuk hozzá a madárnyelv tésztát, és főzzük további 10 percig, vagy amíg al dente nem lesz.
8. LÉPÉS: Közvetlenül tálalás előtt keverjük bele az apróra vágott friss koriandert.
TIPP: A simább állag érdekében a leves egy részét leturmixolhatjuk, mielőtt hozzáadnánk a madárnyelv tésztát. Tálaljuk citromszeletekkel a harirát, a frissessége fokozásáért.
Ajánlott termékek