Egy tálban villával pépesítse össze az avokádót. Adja hozzá a hagymát, a citromlevet, a paprikát, a sót és a borsot. Keverje össze és tegye félre.
Mielőtt hozzáadná a hozzávalókat, melegítse fel a serpenyőt közepes lángon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált.
Süsse ropogósra a füstölt szalonnát. Tegye félre.
A kenyérszeleteket helyezze ugyanabba a serpenyőbe, és mindkét oldalát pirítsa meg. Tegye félre.
Süsse meg a tojásokat is a serpenyőben, úgy, hogy a fehérje süljön meg teljesen, de a sárgájá még folyós legyen. Fűszerezze sóval és borssal. Pár másodperccel azelőtt, mielőtt a tojások megsülnek, tegyen egy-egy szelet sajtot mindegyik tojásra. Tegye félre egy tányérra.
A maradék sajtszeleteket tegye 2 szelet kenyérre, és kenje meg guacamoléval. Adja hozzá az aranybarnára pirult szalonnát, a tojást és a sajtot. Fedje be a maradék kenyérszeletekkel.
Azonnal tálalja.